Facaderens

Forside Facaderens

Facaderens og imprægnering

Er facaden på din bygning beskidt af trafikfilm, indgroet snavs, alger og mos? Så få renset og imprægneret facaden af Jydsk Tag & Facade. Vi er eksperter i facaderens og står altid klar med gode råd og vejledning til hvilken behandling din bygnings facade kan have gavn af!

 

Facaden på en bygning udgør som regel en hel del kvadratmeter. Rengøring og efterfølgende imprægnering er måske lige den behandling, dit murværk sukker efter for igen at syne som nyt.  Imprægneringen giver murværket et nyt forsvar mod vind og vejr.

 

  
Facaderens af boligblok i Vestervang, Århus C.                                                          Facaderens af stålfacader.         Sky-Light i Varde, facaderengøring

 

Vi imprægnerer facader på store bygningerVi imprægnerer facader på store bygninger
Imprægnering af boligblok i Vestervang, Århus C.

 

Rens af facade på industribygningRens af facade på industribygning - Nærbillede
Facaderens af industribygning

 

Tilbud på rens og imprægnering af facade

Hør mere om rens og imprægnering af facade ved at ringe til os på telefon 26 68 05 76, eller ved at skrive til os på mail kontakt@jydsktagogfacade.dk.

Vi har base i Esbjerg, men dækker ikke kun Esbjerg, varde og omegn men også hele Jylland og Fyn ved større opgaver. Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud.

 

Download brochure

A5-Impraegnering-DK2-1