Professionel fliserens

Forside Fliserens

Professionel fliserens

Når du får besøg hjemme eller i din virksomhed vil pæne rene fliser give det bedste indtryk. Alger, mos og lav sætter sig på dine udendørs fliser og belægningssten som hvide, grønne, sorte og gule pletter, og i værste fald kan de blive ødelagt. Når alger eller mos sætter sig kan der trænge fugt ned i fliserne og det kan give frostsprængninger. Lad Jydsk Tag & Facade redde dine fliser med en omgang professionel fliserens og efterfølgende imprægnering. Vi udfører kun fliserens og imprægning i frostfrie perioder for at opnå det bedste resultat.

 

FliserensFliserens

Fordele ved fliserens:

  • Dine gamle fliser bliver som nye igen. Du sparer dermed en eventuel udskiftning af fliserne.
  • Professionel fliserensning går meget hurtigere end at lægge nye fliser.
  • Efter rens og imprægnering er dine fliser sikret mod frostskader, flisepest, mos og alger i mange år.

FliserensFliserensFliserens

Gulvrens og imprægnering

Vi afrenser og imprægnerer også dine betongulve. Gulvet renses i dybden så selv gamle og meget beskidte gulve kan komme til at se ud som nye, og kan efter imprægnering holde sig pæne i mange år. Ved intensiv brug af gulvene kan der f.eks. opfølges med årlige rensninger.

 

Kontakt Jydsk Tag & Facade ApS for at få et uforpligtende tilbud på rens og imprægnering af dine fliser og gulve. Find vores kontaktoplysninger her!

 

Jydsk Tag & Facade ApS holder til i Esbjerg og udfører både opgaver i lokalområdet i Esbjerg, Varde og omegn til opgaver i Sydjylland og Midtjylland/Trekantområdet! Ved større opgaver kører vi til hele Jylland!